Doğa Dekorasyon | Konur Sokak Kızılay - Ankara

0530 4 645 645

2023 Ev Boyama Fiyatları

2023 ev Boyama fiyatları internet üzerinden çok fazla arama almasına rağmen kullanıcılar için genelde tatmin edici cevaplar bulunamıyor. Bunun nedeni ise fiyatların bir çok kritere göre değişiklik gösteriyor olmasıdır. Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki maalesef pandemi ve sonrasında gelişen olumsuz ekonomik durum bir çok sektörde olduğu gibi inşaat sektörünü de doğrudan etkilemiş ve fiyatlar artış göstermiştir. Buna bağlı olarak ev boyama fiyatlar da güncel zamlardan bir nebze etkilenmiştir.

2023 te ev boyama fiyatlarını daha doğru anlayabilmek için öncelikle ev boyamasında gerekli olan malzemeleri sıralamak ve anlamak gerekir :

  1. Kaliteye ve miktara göre fiyatı değişiklik gösterecek olan gerekli miktarda ve seçilen renkte boya
  2. Fırça ve boya rulosu (ince rulo, kalın rulo)
  3. Gerekli miktarda temiz su ve bez
  4. Zımpara, spatula ve boya ızgarası
  5. Boya karışımı için gerekli standartta kova
  6. Karışım için ince tahta veya plastik çubuk
  7. Kapatılacak çatlak, delik gibi yerler için alçı veya macun
  8. Boya lekesi olmamaları için priz, lamba gibi kısımları kapatmak adına kağıt bant
  9. Tavan ve yüksek yerler için kullanılacak merdiven

Bu malzemeleri göz önünde bulundurarak bir maliyet tablosu oluşturabilirsiniz. Malzemeleri sizin temin etmeniz yada boya ustasından istemeniz usta ile karşılıklı konuşarak varılabilecek bir karardır. Malzeme maliyeti dışında işçilik parası yapılacak işin detayına, boyutuna ve süresine göre değişiklik gösterir. Doğa dekorasyonu hemen arayarak Ankara’nın hangi bölgesinde olursanız olun ücretsiz keşif talebinde bulunabilirsiniz. Konusunda uzman ustalarımız sizi ziyaret ederek hem fikirlerini sizinle paylaşacak hem de sizin için malzeme önerisinde bulunacaklardır. İşin detayını bizimle paylaştığınızda ev boyama fiyatı ortaya çıkacaktır.